WEBSITEHOOFD NAJAAR 2019_versie2
Beste inleveraars, shoppers en overige fans,

Regenbuien dienen zich aan, de dagen worden korter en de korte mouwtjes maken plaats voor lange. Het aantal mooie, warme dagen neemt nu echt af. We gaan richting najaar en een nieuw kledingseizoen breekt aan. Duur? Bij ons niet, je koopt goede kleding voor kleine
prijzen. Kast te vol? Hoeft niet, je allerbeste kleertjes lever je bij ons in. Duurzaam iets goeds doen, daar gaan we ook dit najaar weer voor!

Welkom bij de nieuwsbrief over de beurzen najaar 2019!
Stichting Kinderkledingbeurs Brunssum

Na vijftien jaar in de huidige samenstelling te hebben geopereerd als informele vereniging, hebben we afgelopen half jaar werk gemaakt van het oprichten van een stichting. Trots mogen we dan ook zeggen dat we sinds 19 augustus ingeschreven staan als Stichting Kinderkledingbeurs Brunssum. Er verandert verder helemaal niets, we gaan op de ingeslagen weg door.
Na de vorige beurs

Mooi dat ons concept zo levensvatbaar blijft. Twee lange beursdagen met heel veel stuks kleding in alle soorten en maten, met talloze kopers en mooie opbrengsten. Maar zoals altijd ook nog heel veel de moeite waard moois over. De 'winkel' werd daarom nog eens geopend op een doordeweekse avond.

Diverse initiatieven hebben we vervolgens weer blij mogen maken met gratis kleding en accessoires. Met name noemen we weer de cliënten van het CMWW, Stichting Surisamen, Stichting Babyspullen, kinderen in Gambia en Care&Share. Deze laatste stichting voorziet middels haar gratis kledingdagen (volgende 8 september), waar een ieder welkom is, haar bezoekers van kleding. Alle toen nog resterende spulletjes zijn tenslotte in juni weer opgehaald door Stichting Samen Delen.

Ook financieel mochten we bijdragen aan onder meer Stichting Samen Delen, Stichting Myosotis, Stichting Nienoo, Global Exploration en particulieren voor hen werk in India en Tanzania. We zijn dankbaar dat we dit mochten doen. Een aantal donaties staan nog gepland.
Shoppen en kopen

Over enkelen weken starten we met de inname van de kinderkleding om weer een geweldige collectie voor jullie klaar te hangen. Op de verkoopdagen is een ieder van harte welkom om te neuzen, kijken en kopen. Lever je niet in maar kom je wel naar de beursdagen? Let dan goed op de aangeboden kledingmaten: zondag 6 oktober verkopen we maat 116 tot en met tiener en zondag 13 oktober maat 50 tm 110.

Zie voor alle regels en aanwijzingen onze website: htpps://kinderkledingbeurs.eu/kopen/

In de week na de beurzen zal er ook weer een restantenbeurs zijn en wel op woensdag 16 oktober om 19.00u.

Heb je zelf goede baby- of kinderkleding maar hoef je er geen geld voor?
Breng deze dan niet naar de kledingbak maar doneer deze aan ons. We doen er goeds mee!
Inschrijven en inleveren

Voordat je inschrijft, dien je je op de hoogte te stellen van alle regels en voorwaarden, dus even goed lezen!

Dat kan op onze website: www.kinderkledingbeurs.eu

en met name hier: https://www.kinderkledingbeurs.eu/aanmelden-kleding
en hier: https://www.kinderkledingbeurs.eu/kleding-winter

Inschrijfperiode
Er wordt gewerkt met een vaste inschrijfperiode, vanaf vandaag tot en met woensdag 11 september. We kunnen driehonderd inschrijfnummers toekennen. Hebben we meer dan driehonderd inschrijvingen, dan zullen de nummers bij loting toegewezen worden. Dus niet op volgorde van inschrijving. De overige inschrijvingen komen op de reservelijst.

Uiterlijk in het weekend van 13 september zullen de inschrijfnummers verzonden worden.
Ook degenen op de reservelijst ontvangen daar een kennisgeving van.
TIP: zoek in ieder geval de kleding die je wilt (laten) verkopen uit VOORDAT je het inschrijfnummer ontvangt.

Inpakken kleding
We starten met de kinderbeurs, de grootste maten dus (116 tot en met tiener). De tweede verkoopdag wordt de kleding in de kleinste maten (50 t/m 110) aangeboden. De kleding die op de eerste verkoopdag overbleef, zal nogmaals worden aangeboden op de tweede verkoopdag. Kleding in de combimaat 110/116 inleveren bij maat 116.

Dat betekent dat ook deze beurs de kleding voor de twee beurzen met de bijbehorende maten APART dient te worden ingepakt en aangeboden. Let daar dus goed op! De totale hoeveelheid in te leveren kleding blijft twee grijze vuilniszakken van 60 liter.

Zoals altijd, maar deze keer extra, willen wij benadrukken dat de kleding nog van goede kwaliteit moet zijn, dus SCHOON, HEEL en EIGENTIJDS! Bovendien netjes GESTREKEN en/of GEVOUWEN. Spullen die al een aantal jaren bewaard zijn, voldoen daar meestal niet aan. Te veel kleding moeten wij op voorhand nog wegdoen, dit is voor ons extra werk en levert niets op. Oudere kleding mag zeker bij ons worden ingeleverd maar dan voor het goede doel.

Inleveren kleding
De zakken met kleding kunnen worden ingeleverd op vrijdag 20 september van 9.00-12.00u en van 19.00-21.30u, adres De Gasperistraat 7 te Brunssum.

Niet-verkochte kleding zal aan goede doelen worden geschonken en wordt dus niet aan de inleveraar geretourneerd.
Vrijwilligers

Vele handen maken licht werk, want veel werk is het! Behalve de organisatorische zaken hebben we heel veel hulp nodig bij het uitpakken, labelen, prijzen, sorteren en ophangen van de kleding. Daarom zijn we altijd op zoek naar betrokken mensen die meehelpen om de kar te trekken en in het spoor te houden. Mensen van alle leeftijden, met en zonder kinderen.

Draag je de beurs een warm hart toe, help dan mee en maak familie, vrienden en bekenden enthousiast! Uitgebreide informatie vraag je op via https://www.kinderkledingbeurs.eu/informatie-en-aanmelding-vrijwilliger/

Eens kijken of het iets voor je is, kan natuurlijk ook altijd!
Sponsoring

Heb je een bedrijf(je) of ken je ondernemers en wil je graag bijdragen aan de beurs in ruil voor vermelding op facebook, website of ter plaatse? Sponsor ons dan, elk (klein) bedrag is welkom. Deze bijdragen gebruiken wij voor koffie, thee en lunch voor onze vrijwilligers, en voor papier, printerinkt, schiettangen, prijskaartjes e.d. Ook sponsoring in goederen (koekjes, lunch e.d.) is natuurlijk mogelijk en welkom!

Interesse? Stuur een mail naar info@kinderkledingbeurs.eu.
De inschrijfpagina zal vandaag actief worden. Vanaf nu is hij te bereiken via onderstaande knop
Like onze facebookpagina via onderstaande button! Zo blijf je op de hoogte van updates en onze bekende een-kwartier-eerder-naar-binnen-acties!
facebook 
MailPoet