Aanmelden kleding

Aanmelding volgende beurs

Helaas zijn wij de driehonderd inschrijvingen voor de komende najaarsbeurzen gepasseerd. Schrijf nog in als je dat wenst, er zal een reservelijst worden aangelegd. Melden mensen zich nog af, of wordt er niet ingeleverd op 22 september, dan komen er weer nummers vrij!

Op een nieuwe locatie zijn wij met frisse moed begonnen aan de voorbereidingen
voor de najaarsbeurzen 2017. De volgende data en tijden zijn van belang:

Babykleding:                              zaterdag 30 september 2017 van 12.00-15.00 uur
Kinder- en tienerkleding:        zondag 8 oktober 2017 van 10.00-14.00 uur

Locatie:
voormalige kleuterschool rechts naast BS Titus Brandsma
De Gasperistraat 7
6441 JJ Brunssum

Op “Inschrijving kledingbeurs” verschijnt in september 2017 het inschrijfformulier voor de najaarsbeurzen. Lees onderstaande informatie goed door voordat je je inschrijft.

Om kleding te kunnen inleveren, moet je je aanmelden via onze website. Kijk onder het kopje INLEVEREN voor alle spelregels!

Voor het inleveren betaal je een inschrijfgeld van € 2,50. Hiermee bekostigen wij onze huisvesting. Door inschrijving ga je er mee akkoord dat we dit bedrag verrekenen met
de opbrengst van de kleertjes.

Dit is de enige manier om zakken kleding te kunnen afgeven op de inleverdag. Daarmee hopen we de administratie en correcte afhandeling van de ingeleverde zakken vlot te laten verlopen.

Let op de volgende zaken:

* De inschrijving wordt eventueel gesloten via vermelding op deze pagina en stopt bij het bereiken van 300 inschrijvingen.

* Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving via een mailtje van ons, klik in deze mail op de bevestigingslink. Op je scherm verschijnt de boodschap dat de inschrijving gelukt is!

* Heb je de mail met bevestigingslink niet ontvangen, check dan de map ongewenst mail.
Denk er hierbij wel aan dat je deze map vaak niet kunt zien op je telefoon! Als je het mailadres info@kinderkledingbeurs.eu toevoegt aan je lijst met veilige afzenders in je
e-mailaccount, weet je zeker dat je alle mail ontvangt. Hoe je dit doet, kun je opzoeken op internet of iemand vragen. Op je iphone bijv. kun je een nieuw contact aanmaken met ons
e-mailadres.

* Na sluiting van de inschrijving, dit zal dus enkele dagen zijn voor het inleveren, krijg je je inschrijfnummer via de mail. Dus niet gelijk na inschrijving!

* Je hoeft geen print mee te nemen van die mail, alleen je nummer goed onthouden of ergens noteren. Zonder nummer kun je niet inleveren!

* Inleverdatum: vrijdag 22 september 2017 van 9.00-12.00u, van 13.00-15.00u en van 19.00-21.30u. Locatie: De Gasperistraat 7 (schooltje rechts naast BS Titus Brandsma).

* Omdat er twee beurzen zijn, is het belangrijk dat de babykleding in een aparte zak wordt ingeleverd. Als er nog babykleding uit een zak met grotere kleding komt, is de babybeurs al geweest en gaat deze naar het goede doel. Let er met name op dat de gecombineerde maat 86/92 in de babyzakken terechtkomt.

* Hoe eerder je je inschrijft, hoe groter de kans dat je je kleding kunt inleveren.

* Kun je door omstandigheden toch niet inleveren of minder zakken dan aangegeven, geef dit dan tijdig door. Iemand anders kan dan eventueel nog inschrijven.

 

Vragen of opmerkingen: info@kinderkledingbeurs.eu