Aanmelden kleding

Aanmelding volgende beurs

De inschrijving voor het inleveren van kleding voor de najaarsbeurzen is gesloten!
Als je je eerder hebt aangemeld, ontvang je een aantal dagen voor het inleveren een mail van ons.

Achter de schermen zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor de najaarsbeurzen 2018. De volgende data en tijden zijn van belang:

Kinder- en tienerkleding:
zondag 30 september 2018 van 10.00-14.00 uur, maten 116 t/m tiener

Baby-, peuter- en kleuterkleding:
zondag 7 oktober 2018 van 10.00-14.00 uur, maten 50 tm 110

Locatie:
voormalige kleuterschool rechts naast BS Titus Brandsma
De Gasperistraat 7
6441 JJ Brunssum

Op “Inschrijving kledingbeurs” verschijnt in september 2018 het inschrijfformulier voor de najaarsbeurzen. Lees onderstaande informatie goed door voordat je je inschrijft.

Om kleding te kunnen inleveren, moet je je aanmelden via onze website. Kijk onder het kopje INLEVEREN voor alle spelregels!

Voor het inleveren betaal je een inschrijfgeld van € 2,50. Hiermee bekostigen wij onze huisvesting. Door inschrijving ga je er mee akkoord dat we dit bedrag verrekenen met
de opbrengst van de kleertjes.

Dit is de enige manier om zakken kleding te kunnen afgeven op de inleverdag. Daarmee hopen we de administratie en correcte afhandeling van de ingeleverde zakken vlot te laten verlopen.

Let op de volgende zaken:

* met ingang van deze beurs zal de toekenning van een inschrijfnummer iets gaan veranderen. Er komt een vaste inschrijfperiode, vanaf vandaag tot en met zaterdag 8 september. Iedereen, werkend, niet werkend, op vakantie of ziek, heeft dan de kans om in te schrijven. Niemand hoeft meer klaar te gaan zitten om in te schrijven (mag natuurlijk wel) maar kan rustig eerst de nieuwsbrief en informatie op de website lezen. Als er technisch iets niet lukt, is er voldoende tijd om dit op te lossen. Er zullen driehonderd inschrijvingen een nummer krijgen, bij meer dan dat aantal inschrijvingen gaan we loten en kan het zijn dat je op de reservelijst komt

* Voor iedere inschrijving is een uniek e-mailadres, naam, adres en bankrekening nodig.
Je kunt niet inschrijven voor iemand anders!

* Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving via een mailtje van ons, klik in deze mail op de bevestigingslink. Op je scherm verschijnt de boodschap dat de inschrijving gelukt is!

* Heb je de mail met bevestigingslink niet ontvangen, check dan de map ongewenste mail.
Denk er hierbij wel aan dat je deze map vaak niet kunt zien op je telefoon! Als je het mailadres info@kinderkledingbeurs.eu toevoegt aan je lijst met veilige afzenders in je
e-mailaccount, weet je zeker dat je alle mail ontvangt. Hoe je dit doet, kun je opzoeken op internet of iemand vragen. Op je iphone bijv. kun je een nieuw contact aanmaken met ons
e-mailadres.

* Na sluiting van de inschrijving (dit zal dus enkele dagen zijn voor het inleveren) krijg je je inschrijfnummer via de mail. Dus niet gelijk na inschrijving!  De inschrijfnummers worden in willekeurige volgorde toegekend en niet in volgorde van inschrijving.

* Je hoeft geen print mee te nemen van die mail, alleen je nummer goed onthouden of ergens noteren. Zonder nummer kun je niet inleveren!

* Inleverdatum: vrijdag 14 september 2018 van 9.00-12.00u en van 19.00-21.30u. Locatie: De Gasperistraat 7 (schooltje rechts naast BS Titus Brandsma).

* Omdat er twee beurzen zijn, is het belangrijk dat de baby-, peuter- en kleuterkleding  apart wordt ingeleverd van de kinder- en tienerkleding, in verschillende zakken dus.. Let daarbij goed op de nieuwe maatindelingen! (baby, peuter en kleuter maten 50 t/m 110 en kind en tiener maten 116 t/m klein volwassen). Voor de dubbele maat 110/116 geldt dat deze in de kinderkledingzak moet. De niet-verkochte spullen zullen ook nog worden opgehangen bij de babybeurs.

* Kun je door omstandigheden toch niet inleveren of minder zakken dan aangegeven, geef dit dan tijdig door. Iemand anders kan dan eventueel nog inschrijven.

 

Vragen of opmerkingen: info@kinderkledingbeurs.eu