Aanmelding volgende beurs

De datum van de eerstvolgende beurs is in verband met het vooralsnog ontbreken van een locatie, buy cialis nog niet bekend. Deze zal uiteraard zo snel mogelijk op deze website vermeld worden!
Op deze pagina (klik hier) verschijnt normaal gesproken begin maart en begin september het inschrijfformulier voor resp. de voorjaarsbeurs en najaarsbeurs. Lees onderstaande informatie goed door voordat je je inschrijft.
Om kleding te kunnen inleveren, sale moet je je aanmelden via onze website. Kijk onder het kopje INLEVEREN voor alle spelregels!
Dit is de enige manier om zakken kleding te kunnen afgeven op de inleverdag. Daarmee hopen we de administratie en correcte afhandeling van de ingeleverde zakken vlot te laten verlopen.
Afhankelijk van de beschikbare uren hulp van onze vrijwilligers, behoudt de organisatie zich het recht voor om een maximum te stellen aan het aantal zakken kleding.
Let op de volgende zaken:
* De inschrijving wordt eventueel gesloten via vermelding op deze pagina en stopt bij het bereiken van 300 inschrijvingen.
* Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving via een mailtje van ons, klik op de bevestigingslink. Op je scherm verschijnt de boodschap dat de
inschrijving gelukt is!
* Na sluiting van de inschrijving, dit zal dus enkele dagen zijn voor het inleveren, krijg je je inschrijfnummer via de mail. Dus niet gelijk na inschrijving!
* Je hoeft geen print mee te nemen van die mail, alleen je nummer goed onthouden of ergens noteren. Zonder nummer kun je niet inleveren!
* Inleverdatum: Nader te bepalen per beurs. Locatie: Nader te bepalen, wij zijn nog zoekende, tips altijd welkom!
* Hoe eerder je je inschrijft, hoe groter de kans dat je gewoon je kleding kunt inleveren.
* Kun je door omstandigheden toch niet inleveren of minder zakken dan aangegeven, geef dit dan tijdig door. Iemand anders kan dan eventueel nog inschrijven.

Vragen of opmerkingen: info@kinderkledingbeurs.eu