Informatie en aanmelding nieuwe vrijwilliger

Bij onze kinderkledingbeurs wordt georganiseerd, posters gehangen, persberichten geplaatst, met kledingrekken en tafels gesleept, materialen ingekocht, vuilniszakken kleding uitgepakt, gekeurd, gelabeld, geprijsd en gehangen, geleurd voor kleerhaken, op maat gehangen, gevouwen, verkocht, ingepakt, koffie gezet, broodjes gesmeerd, boodschappen gedaan, opgeruimd, bananendozen geregeld, gemaild en gebeld met goede doelen-mensen en nog veel meer.

En dit allemaal door uitsluitend vrijwilligers!
Trots zijn we, dat we twee keer per jaar zo’n enorme klus geklaard krijgen met en voor elkaar.

Houd je van (kinder-)kleding, vind je tweedehands oké en wil je graag iets betekenen voor de samenleving en onze goede doelen, geef je dan op als vrijwilliger bij onze beurs. Elk uurtje hulp is welkom. Geef je je op voor meerdere beurzen voor minimaal tien uren uitpakwerk, ben je bovendien beschikbaar voor opbouwen of afbreken en ben je aanwezig op de verkoopdag(en), dan stellen we daar graag iets tegenover. Graag voor de voorjaarsbeurs 2020 aanmelden voor het einde van februari.

Meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in!

Het is ook mogelijk om tijdens de beursvoorbereidingen eens een paar uurtjes te komen helpen en zo te zien of het iets voor je is! Stuur bij interesse hiervoor even een mailtje naar info@kinderkledingbeurs.eu.