Najaar- winter

Maximaal 2 grijze 60-liter vuilniszakken kleding en 1 60-liter grijze vuilniszak winterjassen aanleveren per huishouden! Het is niet toegestaan om zakken in te schrijven op naam van iemand anders. Voor iedere inschrijving hebben wij een uniek mailadres, telefoonnummer en bankrekening nodig!

Wat mag er worden ingeleverd voor de winterbeurs:

* winterbabykleding t/m maat 110
slaapzakjes, badcapes, kruikenzakken, stoffen luiers, spuugdoekjes

 Baby- en kinderkleding graag gescheiden aanleveren.

* winterkinderkleding maat 116 t/m 188, ook tienerkleding in kleine volwassen maten

Denk aan lange broeken, jeans, winterrokjes, jurkjes met lange mouwen, tuniekjes, t-shirts lange mouw, t-shirts korte mouw voor zover draagbaar in de winter, sweatshirts, winterjassen, colbertjes, spijkerjassen, bodywarmers, leggings, skikleding, skipakjes en slaapzakken

* kinderschoenen en regenlaarsjes

* zwemkleding

* sportkleding en -schoenen

* verkleedkleren

* accessoires, zoals riemen, tassen, sjaaltjes, mutsen, sjaals en handschoenen

* ondergoed en sokken

Het ondergoed en sokken worden niet per stuk met een prijskaartje geprijsd. Dit geldt ook voor losse riemen, mutsen, sjaals, handschoenen en maillots. Bij elkaar passende, mooie sets prijzen we wel, dit beoordelen we ter plaatse. Dit betekent dat de opbrengst in zijn geheel aan de beurs ten goede komt. De verkochte hoeveelheid van deze spullen is echter te verwaarlozen ten opzichte van de ingeleverde hoeveelheid. Enorme bergen ondergoed en sokken komen er bij ons binnen die wij moeten uitsorteren tussen de kleding uit. Dit kost relatief veel tijd. Om jullie toch in de gelegenheid te stellen deze spullen in te leveren en wij deze ook aan de kopers willen blijven aanbieden, vragen wij jullie deze apart in een zak te doen.

Alle kleding moet in goede staat, schoon en eigentijds zijn. Lever kleding van mindere kwaliteit meteen apart in voor het goede doel, scheelt voor ons uitpakwerk en de kwaliteit van de beurs blijft zo hoog mogelijk!

Wat mag er niet worden ingeleverd:

* Zomerkleding (dunne bloesjes, jurkjes, t-shirts zonder mouwen tenzij als ondergoed, zomerjassen)
* Kleding voor volwassenen
* Ongewassen en ongestreken kleding
* Kleding met vlekken of pilletjes
* Vale en verwassen kleding
* Kapotte kleding, dus kleding met gaten of gaatjes, ontbrekende knopen of gespen, of ritsen die niet werken
* Ouderwetse kleding

Houd a.u.b. bovenstaande richtlijnen in de gaten, wij noteren eventuele bijzonderheden bij het uitpakken van de kleding. Vinden wij de kwaliteit onder de maat, dan kunnen wij als organisatie besluiten je kleding niet voor je te verkopen!

Het inleveren van kleding gebeurt op eigen risico, de organisatie is niet aansprakelijk voor het zoekraken of de beschadiging van kleding.

Met zijn allen gaan we weer aan de slag om alle kleding uitgepakt te krijgen. Er kunnen zich echter omstandigheden voordoen, dat dit niet lukt. Wij stellen jullie dan in de gelegenheid om de ongeopende zakken weer op te halen.