Voorjaar-zomer

Maximaal 2 grijze 60 liter vuilniszakken aanleveren per huishouden!!

Het is niet toegestaan om zakken in te schrijven op naam van iemand anders. Voor iedere inschrijving hebben wij een uniek mailadres, telefoonnummer en bankrekening nodig!

Wat mag er worden ingeleverd voor de zomerbeurs:

* zomerbaby-, peuter- en kleuterkleding maat 50 t/m maat 110
slaapzakjes, badjasjes, badcapes, kruikenzakken, stoffen luiers, spuugdoekjes

Baby- en kinderkleding graag gescheiden aanleveren.

* zomerkinderkleding maat 116 t/m 188, ook tienerkleding in kleine volwassen maten

Denk aan lange broeken, korte broeken, jeans, rokjes, jurkjes, t-shirts lange mouw, t-shirts korte mouw, sweatshirts, zomerjassen, colbertjes, spijkerjassen, bodywarmers, leggings,
badjassen, ochtendjassen

* kinderschoenen en regenlaarsjes

* zwemkleding

* sportkleding en -schoenen

* verkleedkleren

* accessoires, zoals riemen, tassen, sjaaltjes, petten, mutsen, zonnebrillen

* ondergoed en sokken

Het ondergoed en de sokken worden niet per stuk met een prijskaartje geprijsd. Dit betekent dat de opbrengst in zijn geheel aan de beurs ten goede komt.De verkochte hoeveelheid van deze spullen is echter te verwaarlozen ten opzichte van de ingeleverde hoeveelheid. Enorme bergen ondergoed en sokken komen er bij ons binnen die wij moeten uitsorteren tussen de kleding uit. Dit kost relatief veel tijd. Om jullie toch in de gelegenheid te stellen deze spullen in te leveren en wij deze ook aan de kopers willen blijven aanbieden, vragen wij jullie deze apart in een zak te doen. Van de overige accessoires prijzen we ook alleen de bijzondere stukken.

Alle kleding moet in goede staat, schoon en eigentijds zijn. Lever kleding van mindere kwaliteit meteen apart in voor het goede doel, scheelt voor ons uitpakwerk en de kwaliteit van de beurs blijft zo hoog mogelijk!

Wat mag er niet worden ingeleverd:

* Winterkleding (gebreide truien, winterjassen)
* Kleding voor volwassenen
* Ongewassen en ongestreken kleding
* Kleding met vlekken of pilletjes
* Vale en verwassen kleding
* Kapotte kleding, dus kleding met gaten of gaatjes, ontbrekende knopen of gespen, of ritsen die niet werken
* Ouderwetse kleding

Houd a.u.b. bovenstaande richtlijnen in de gaten, wij noteren eventuele bijzonderheden bij het uitpakken van de kleding.  Vinden wij de kwaliteit ver onder de maat, dan kunnen wij als organisatie besluiten je kleding niet voor je te verkopen! Gebruik ons niet als kledingcontainer……..

Het inleveren van kleding gebeurt op eigen risico, de organisatie is niet aansprakelijk voor het zoekraken of de beschadiging van kleding.

Met zijn allen gaan we weer aan de slag om alle kleding uitgepakt te krijgen. Er kunnen zich echter omstandigheden voordoen, dat dit niet lukt. Wij stellen jullie dan in de gelegenheid om de ongeopende zakken weer op te halen.