Kopen

Voorjaarsbeurzen 2020

Om de garderobe van je kind op een leuke en goedkope manier aan te vullen, ben je van harte welkom op onze verkoopdagen !

Wanneer:

Zondag 29 maart 2020 van 10.00 uur tot 14.00 uur:
kinder- en tienerkleding
mt 116 t/m tiener

Zondag 5 april 2020 van 10.00 uur tot 14.00 uur:
baby-, peuter- en kleuterkleding
mt 50 t/m 110


Waar:

De Gasperistraat 7
6441 JJ Brunssum

Schooltje rechts naast BS Titus Brandsma

Plaats en routebeschrijving

Op diverse plaatsen kan er geparkeerd worden: parkeerplaats Albert Heijn Kennedylaan,
parkeerplaats flat Europalaan, parkeerplaats winkelcentrum Brunssum Noord en in de wijk rondom de Gasperistraat. Houd daarbij wel rekening met de bewoners, blokkeer geen op-en afritten en dergelijke. We houden de buurt graag te vriend!


Wat:

* De entree is € 1,= per beurs.

* Er kan gepind worden door middel van een mobiel pinapparaat, waarbij we een kleine bijdrage (€ 0,25) vragen in de kosten hiervan.

* Baby- en kinderkleding zal op verschillende dagen worden aangeboden. In meerdere ruimten (klaslokalen) gepresenteerd met aanduiding van kledingsoort.

* Tassen mogen mee naar binnen, laat bij het afhalen van de hangers en het verwijderen van de prijskaartjes wel even zien dat je tas leeg is.

* Het is altijd erg druk, houd rekening met je medeshoppers. Voor ieders veiligheid en omdat het pand zich er niet voor leent, is het daarom niet toegestaan om met kinderwagens, buggies, rolstoelen en dergelijke het pand te betreden. Deze kunnen eventueel buiten gestald worden. Uitzondering op deze regel is voorlopig de babybeurs. Zeer dringende omstandigheden kunnen bij de organisatie vooraf worden aangegeven. Zij beslist of er een uitzondering kan worden gemaakt.

* Hang spullen die je toch niet wilt kopen op de plaats terug (of vraag een van onze vrijwilligers om dit te doen). Doe dit niet pas aan het eind van de beurs, dan kan niemand de kleding meer zien en/of kopen. Her en der staan lege rekken waar je deze kunt ophangen.

* Laat kleerhaken en kaartjes altijd aan de kleding zitten. Voor het afhalen van de kleerhaken zijn er diverse hakenafhaalpunten in het gebouw. Een van onze medewerkers haalt de haken er af zodat ze meteen goed gesorteerd en opgeborgen kunnen worden, en er geen prijskaartjes kwijtraken. Doe dit voordat je gaat afrekenen en niet bij kledingstukken die je niet gaat kopen. Bij de kassa worden de prijskaartjes van de kleding gehaald.