Nieuwsbrief voorjaar 2015

Nieuwsbrief Kinderkledingbeurs Brunssum
voorjaar-zomer 2015
——————————————————————————————

De sombere donkere dagen zijn haast achter de rug en we snakken met zijn allen naar de eerste zonnestralen. Gelukkig wordt het al langer licht en kunnen we ons verheugen op lekker terrasweer en lange zomeravonden. Natuurlijk hoort daar vrolijke, luchtige kleding bij! Daarom zijn we alvast begonnen met de voorbereidingen voor de voorjaar-zomereditie 2015 van onze kinderkledingbeurs. Graag brengen we jullie hierbij op de hoogte van alle relevante datums en nieuwtjes.

De voorjaarsbeurs 2015 zal plaatsvinden op zondag 19 april 2015. Dit is twee weken later dan gebruikelijk, zorg dus dat je nog niet alle kinderbijslag uitgeeft. Inmiddels weten velen van jullie dat er bij ons veel leuks te krijgen is voor weinig.

Qua lokatie keren we terug op het ons vertrouwde nest: de Brunnahal aan de Raadhuisstraat. Voorlopig zal de verkoop daar gaan plaatsvinden.
——————————————————————————————

 
Vrijwilligers: Zonder vrijwilligers geen beurs, dat is duidelijk. Gelukkig hebben wij tientallen vrouwen en een enkele man, waar wij iedere beurs weer een beroep op mogen doen en die in hun vrije tijd de beurs gestalte geven. Zoals in elke groep, valt er af en toe iemand af, en wij zijn dan ook blij met nieuwe gezichten die graag de handen uit de mouwen steken en het hart op de goede plaats hebben. Dus, vind je het leuk om tussen de mensen met tweedehands kleding bezig te zijn en iets voor een ander te betekenen? Geef je dan op als vrijwilliger. Op onze website kun je meer informatie opvragen.
——————————————————————————————

Inleveren en shoppen: Graag verkopen wij jouw mooie kleertjes voor jou. Dat kan alleen op inschrijving, zie verderop. Bezoekers betalen een entree van €1,-. Kinderen tot en met twaalf jaar mogen altijd gratis naar binnen. Zo kun je lekker komen shoppen voor de prijs van nog geen kledingstuk. Vraag bij het inleveren bij ons ook naar de mogelijkheid om vooraf een entreebewijs te kopen voor de beurs van 19 april. Dit voorkomt wachttijd en lange rijen bij de kassa en ingang!

Ook als je niet inlevert, heeft een bezoekje aan de Kinderkledingbeurs nog steeds veel aantrekkelijke kanten. We blijven the place to be voor leuke, kwalitatief goede tweedehands kleding voor lage prijzen, en hebben één ruimte voor alle maten baby-, kinder- en tienerkleding. Ook voor kopers zal het mogelijk zijn vooraf een kaartje te kopen. Dit zal vermeld worden op website en facebook.

We zijn de betreffende ZONDAG open van 10.00 tot 14.00 uur.
——————————————————————————————

Inschrijven: de hele Kinderkledingbeurs staat en valt zoals altijd met al die lieve, leuke, mooie, goede kleding die jullie bij ons inleveren. Misschien heb je al het nodige klaarstaan op de zolder of in de kelder, misschien moet je de kleerkasten van de kinderen nog uitmesten. Het maakt niet uit, maar wel kun je alleen inleveren als je je eerst inschrijft. Dit kan vandaag nog HIER! Of via www.kinderkledingbeurs.eu – inleveren – inschrijving kledingbeurs.
Inschrijfnummers worden pas later verzonden, heb je 31 maart nog geen nummer ontvangen, mail dan even naar info@kinderkledingbeurs.eu.
——————————————————————————————

Opbrengst: ongewijzigd is het percentage van de opbrengst dat aan de inleveraars wordt uitbetaald, namelijk 70%. Toch leuk meegenomen, en echt, hoe netter de kleding wordt aangeleverd, hoe hoger de opbrengst kan zijn.
——————————————————————————————

Parkeren: er is een ruime hoeveelheid gratis parkeerplaatsen aan de overkant op het Koutenveld.
——————————————————————————————

Facebook: weten jullie dat er ook een facebookpagina Kinderkledingbeurs Brunssum is? Like ons en we kunnen je nog sneller bijpraten over de beurs en de ontwikkelingen.
——————————————————————————————

Sponsoring: zoals elke organisatie maken we kosten, dit is onvermijdelijk. Daarom doen we bij deze een beroep op iedereen die ons en onze doelen een warm hart toedraagt: sponsor ons of maak ondernemers in je omgeving enthousiast. Ieder klein gebaar stellen we op prijs, zo kunnen we gebruiken:

voor de vrijwilligers: koffie, thee en een koekje erbij voor de pauzes, een broodje tijdens de lange verkoopdag of een lekker hapje ter afsluiting van alle harde werk

voor de organisatie: printpapier en -inkt, drukwerk (flyers en posters)

Uiteraard zorgen wij voor vermelding op website!
——————————————————————————————

Kleding: zonder al die mooie spullen die jullie inleveren, kan de beurs niet bestaan. Helaas zien we toch ook nog vaak kapotte spullen of spullen met vlekken. Het kost veel onnodige tijd om dit uit te filteren. Kijk dus de spullen goed na, ook pyama’s ed.! We zeggen het vaak, mindere kwaliteit mag je ook inleveren maar dan gaat het rechtstreeks naar het goede doel. Doe dit dus in een aparte zak.

Doe de babykleding t/m maat 86 altijd apart in een zak. Heb je ook grotere kleding, stop de zak babykleding daar dan bij, tot een maximum van twee vuilniszakken totaal.

Wil je nog meer helpen? Zet dan ook de maat ergens in het kledingstuk als het labeltje er niet meer in zit. Jij weet welke maat je kind had, voor ons is inschatten tijdrovend. Hangt het bij de verkeerde maat, dan verkoopt het lastiger.
——————————————————————————————

Kortom

De datum van de verkoop van de Kinderkledingbeurs voorjaar-zomer 2015 is ZONDAG 19 APRIL 2015 van 10.00-14.00u.

Inschrijven voor het inleveren van kleding kan nu direct, klik HIER. Let er op dat je bij bankrekening
het nieuwe IBAN-nummer invult.

Inleveren van de vuilniszakken met kleding is mogelijk op donderdag 2 april 2015 van 19.00-22.00u, vrijdag 3 april van 9.00-12.00u en van 13.00-15.00u.

Lokatie: Brunnahal Raadhuisstraat 123 6441 CP Brunssum

Onze poster is bijgevoegd als bijlage. Graag doorsturen aan vrienden en kennissen, uitprinten en
ophangen waar je kunt.

——————————————————————————————

Alle benodigde informatie vind je op onze website www.kinderkledingbeurs.eu. Kijk even goed rond maar kun je niet vinden wat je zoekt of heb je andere vragen, mail dan naar info@kinderkledingbeurs.eu. Zijn er zaken die niet kunnen wachten, bel dan 06-44006896 of 06-11859200.
——————————————————————————————
NB ondervind je problemen met inschrijven, ontvang je geen mail met een bevestigingslink en vervolgens de melding dat je je hebt aangemeld, probeer het dan later nogmaals. In het begin kan het erg druk zijn! Lukt het helemaal niet, probeer het dan eerst op een andere computer of apparaat. Haalt dit niets uit, stuur dan een mail naar info@ kinderkledingbeurs.eu!