Vacature: nieuwe bestuursleden voor de kinderkledingbeurs

Kartrekkers gezocht!

Na een lange tijd van stilte, een teken van leven van ons.

Onze laatste beurs dateert alweer van najaar 2019, de voorbereidingen voor voorjaar 2020 werden ruw afgebroken door de eerste coronalockdown. Onze facebookpagina werd gehackt en samen met onze duizenden fans verwijderd. In de nazomer van 2021 moesten we daarnaast onverwacht afscheid nemen van onze locatie aan de de Gasperistraat 7.

In plaats van steeds maar te hollen van beurs naar beurs, werden we als bestuur gedwongen tot bezinning in die periode. Wat kunnen we nog maar vooral ook: wat willen we nog? Een grote rugzak dragend vol ervaringen en ontwikkelingen van kleine beurs naar groot en groter, gelijk opgaand met de groei van onze eigen kinderen bijna. Ontelbare aantallen uren, vrijwilligers, kleerhaken, kledingstukken, inleveraars en bezoekers, veel gezelligheid, lachen en soms ook huilen, mooie goede doelen en hun werk, het was allemaal geweldig en de moeite meer dan waard. Maar ook voor ons gaan de jaren tellen en de prioriteiten verschuiven. Het is dus tijd dat het geweldige concept van onze Kinderkledingbeurs Brunssum na vijftien jaar overgedragen wordt aan een nieuwe generatie organisatoren.
Met pijn in ons hart…

Er wordt dus gezocht naar een nieuw bestuur van de Stichting, danwel mensen die het in een andere vorm willen gaan voortzetten en leiden. Met onze support en ondersteuning in de beginperiode. Met website, know how, spullen en meer….Dus houd je van regelen en organiseren, van kinderkleding, tweedehands en duurzaam? Dan is dit jouw kans om iets moois te betekenen. Wij dragen ons kindje dan graag over! De behoefte aan een beurs als de onze is groot, daar zijn we vast van overtuigd. En de gemeente Brunssum wil hier ook graag in meedenken.

In het geval dat het niet lukt om nieuwe bestuurders te vinden is het ook mogelijk om
onze spullen over te nemen voor andere doeleinden. Daar komen we nog op terug!

Graag zien wij jullie reacties tegemoet in onze mailbox, wij brengen geïnteresseerden met
elkaar in contact. Het gaat dus in eerste instantie echt om mensen die de kar willen trekken.
Vrijwilligers voor de beurzen zullen dan later geworven worden.

Reageer vóór 15 oktober aanstaande door te mailen naar info@kinderkledingbeurs.eu