Vrijwilligers

Bij onze kledingbeurs wordt georganiseerd, posters gehangen, persberichten geplaatst, met kledingrekken en tafels gesleept, materialen ingekocht, vuilniszakken kleding uitgepakt, gekeurd, gelabeld, geprijsd en gehangen, geleurd voor kleerhaken, op maat gehangen, gevouwen, verkocht, ingepakt, koffie gezet, broodjes gesmeerd, boodschappen gedaan, opgeruimd, bananendozen geregeld, gemaild en gebeld met goede doelen-mensen en nog veel meer.

En dit allemaal door uitsluitend vrijwilligers!

Trots zijn we, dat we twee keer per jaar een zo enorme klus geklaard krijgen met en voor elkaar.

Houd je van (kinder-)kleding, vind je tweedehands oké en wil je graag iets betekenen, geef je dan op als vrijwilliger bij onze beurs. Elk uurtje hulp is welkom maar als je je voor meerdere beurzen opgeeft, voor minimaal tien uren uitpakwerk en bovendien beschikbaar bent voor opbouwen of afbreken en je bent aanwezig op de verkoopdag, dan stellen we daar graag iets tegenover.
Meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in!

Het is ook mogelijk om tijdens de beursvoorbereidingen eens een paar uurtjes te komen helpen en zo te zien of het iets voor je is! Voor de voorjaarsbeurzen 2019 is dit mogelijk in de periode tussen 25 en 30 maart 2019. Mail dan even naar info@kinderkledingbeurs.eu voor een afspraak!